PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’opció d’arribar al play-off s’intentarà «mentre hi hagi esperança»

Bover celebra que la primera temporada de l’FC Andorra al futbol professional estigui sent «tan bona»

Per Pol Forcada Quevedo

Bover celebrant el seu gol el passat cap de setmana.
Bover celebrant el seu gol el passat cap de setmana. | @FCANDORRA

És una aspiració ambiciosa, i l’FC Andorra ho sap, però vol continuar mostrant el nivell de les últimes jornades per intentar, sempre que sigui possible, arribar a la cobdiciada sisena posició per entrar al play-off d’ascens a la màxima categoria del futbol espanyol, a Lliga Santander. El vestuari n’és conscient: «Portem una ratxa molt bona i anirem partit a partit. Mentre hi hagi esperança i il·lusió ho intentarem», va comentar ahir el capità Rubén Bover.

Parlant concretament del curs que estan fent els tricolor, Bover va esmentar que el d’enguany seria un any d’adaptació, però que en cap cas «esperàvem que fos tan bo». La bona actuació que està mostrant el conjunt de Sarabia, sobretot amb aquest tram final de temporada, pot servir d’efecte reclam. «Això ha passat sempre d’ençà que estic al Principat», indicava el capità tricolor, «podran venir jugadors a ajudar-nos a aconseguir aquest impuls cap a dalt, perquè aquest club ho farà al 100%».

Demanat pel darrer partit lliguer, el migcampista va assenyalar que «potser és el millor matx que hem fet fora de casa a nivell complet», així com el de l’FC Cartagena, tal com va recordar. Pel que fa a la seva evolució al Principat i com a futbolista professional, el mallorquí va explicar que «quan vaig arribar no pensava estar jugant a segona divisió amb quatre anys, tot i saber que algun dia ho faríem. Estic gaudint de l’any i del meu moment de forma».

Resten cinc duels de competició, cinc finals, i la primera arriba aquest diumenge a les 14.00 hores a l’Estadi Nacional, on els de Sarabia rebran el CD Mirandés.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT