PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Llovera ja té ganes de tornar a competir a les pistes de Portugal

El Ral·li Terras d’Aboboreira és la tercera cita del calendari i comptarà amb dues etapes

Per El Periòdic

Llovera durant una prova anterior.
Llovera durant una prova anterior. | ANA / E.P.

La dupla Albert Llovera-Claudi Ribeiro, juntament amb el seu equip PCR Sport, han iniciat el llarg desplaçament que els portarà a la localitat d’Amarante, a 60 quilòmetres de Porto, per a disputar el Ral·li Terras d’Aboboreira, tercera prova del calendari de la Toyota Gazoo Iberian Racing Cup, que es disputarà aquest cap de setmana. El pilot andorrà disputarà per primera vegada la prova de l’Automòbil Club d’Amarante. Malgrat tot, afronta el repte amb optimisme i moltes ganes després del bon ral·li protagonitzat fa tres setmanes a la Corunya.

El ral·li es disputa en dues etapes, en la primera és aquest divendres, on els gairebé 100 equips inscrits hauran de superar dues especials. La primera és Baiao Vida Natural, amb 7,78 quilòmetres, que hauran de fer en dues ocasions. Aquesta etapa inicial s’acabarà amb una única passada per l’especial espectacle, Baiao Sustentável, d’1,52 quilòmetres.

La segona jornada, la de dissabte, serà la decisiva, ja que els pilots que es mantinguin en la disputa del ral·li hauran de superar un bucle de tres especials: Aboboreira, de 16,65 quilòmetres; Marao, de 7,44; i Amarante, de 16,96, en dues ocasions.

En referència a la mecànica, seran mínimes les novetats de què disposaran els pilots del Grupo La Grajera. «Són poques, però molt ben rebudes sobretot pel que fa a les suspensions, tot i que han arribat amb el temps just de muntar-les i no hem pogut fer cap test», va mencionar Llovera.

PUBLICITAT
PUBLICITAT