PUBLICITAT

Escaldes Engordany

L’esbart Laurèdia presentarà la coreografia Contra-Passos

Participaran en la primera edició del Premi Joan Burés i Vidal el dia 29 d’abril

Per Maria Lozano

Espardenyes de vetes.
Espardenyes de vetes. | Esbart Laurèdia

El proper dissabte 29 d’abril l’Esbart Laurèdia de Sant Julià de Lòria i la Jove Companyia Nacional de Dansa d’Andorra presentaran la coreografia Contra-Passos a la primera edició del Premi Joan Burés i Vidal, en la categoria de reinterpretació de danses tradicionals. 

La primera edició del Premi va tancar la convocatòria de sol·licituds el passat 28 de febrer, amb més d’una vintena de propostes d’entitats culturals de Catalunya i Andorra. El següent pas és l’exhibició en directe de les propostes finalistes, amb veredicte en directe d’un jurat format per personalitats de l’àmbit del folklore, la cultura tradicional i la pedagogia, tant la competició final com l’entrega dels premis serà l’últim dissabte d’abril, coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa a diferents espais de Sant Fruitós de Bages. 

Contra-Passos neix de la necessitat de connectar la dansa contemporània i la dansa d’arrel per a trobar un equilibri que esborri estigmes i desdibuixi la línia que separa dansaires i ballarins. L’objectiu és involucrar al jovent amb entitats culturals i reforçar vincles entre dansaires de diferents disciplines. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT