PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El museu Carmen Thyssen celebra el Dia Internacional dels Museus

El centre oferirà entrades gratuïtes i activitats durant tot el mes de maig

Per El Periòdic

La façana del Thyssen.
La façana del Thyssen. | Arxiu ANA

El museu Carmen Thyssen Andorra programa les activitats del mes de maig al voltant del Dia Internacional dels Museus. Durant la cita, que se celebra cada 18 de maig, es convidarà a tothom a gaudir de l’actual mostra ‘Khrôma. L’univers emocional del color’ de forma gratuïta. A més, es preveuen diversos tallers familiars durant els caps de setmana destinats a fomentar la participació cultural i artística. Entre les propostes destaca el mural col·lectiu organitzat amb motiu del festival audiovisual Ull Nu el 14 de maig. 

Per una banda, els dies 6 i 7 de maig el taller familiar ‘dissenya la teva portada de llibre’, portarà a les famílies a descobrir el constructivisme rus, un estil artístic de principis del segle XX reivindicatiu i estètic. 

El següent cap de setmana, 13 i 14 de maig, el museu col·laborarà en la desena edició del Festival audiovisual Ull Nu. Per aquest motiu, l’activitat es desplaçarà al Centre de Congressos d’Andorra la Vella durant el diumenge 14 de maig. El taller ‘Andorra, plató de cine’, convidarà a participar de manera lliure i gratuïta en un mural col·lectiu, inspirat en l’obra In a New York State of Mind de l’artista contemporani Charles Fazzino. Els assistents hauran d’enganxar diferents elements del cinema per crear un mapa d’Andorra en tres dimensions. 

El 18 de maig, amb motiu del Dia Internacional dels Museus, s’oferirà a tots els visitants l’entrada gratuïta per descobrir ‘Khrôma. L’univers emocional del color’.

PUBLICITAT
PUBLICITAT