PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Depenen d’ells

El MoraBanc Andorra es vol refer de la primera derrota a casa i ja pensa en la visita de dissabte a Oviedo

Per Pol Forcada Quevedo

Un instant del darrer partit a la Bombonera.
Un instant del darrer partit a la Bombonera. | Dani Catalán - BCA

El MoraBanc Andorra va perdre per primer cop aquesta temporada a la Bombonera contra el CB Almansa, tot i això, es mantenen líders de la Leb Or amb una victòria de marge sobre el segon classificat, el Zunder Palència, però amb el bàsquet average a favor dels castellanolleonesos. Resten quatre jornades per posar el punt final a la competició regular i que els tricolor puguin assolir l’objectiu de l’ascens directe a l’ACB. Depenen d’ells mateixos per fer-ho, i ja han passat pàgina de la desfeta del cap de setmana a casa per pensar en el pròxim duel, aquest dissabte a les 18.30 hores al Municipal de Pumarín, contra l’Alimerka Oviedo. 

La ciutat asturiana és una vella coneguda per un parell de jugadors, Alexis Bartolomé i Micah Speight, així com per Natxo Lezkano, on va entrenar durant dues temporades i mitja. Els de Guillermo Arenas ocupen actualment la quinzena posició a la lliga, amb nou victòries i 21 derrotes. La darrera va ser a l’última jornada, quan van caure per 78-69 contra l’HLA Alacant. Amb aquest context es podria esperar un duel prou plàcid per als tricolor, però tot i la derrota del cap de setmana, l’Oviedo va sumar dues victòries, contra l’Ourense i l’Almansa, conjunt que va guanyar dissabte a la Bombonera. 

La ciutat asturiana és una vella coneguda per Bartolomé, Speight i Lezkano, on va entrenar durant dos cursos i mig

Dels tres matxs que restaran als de Lezkano per tancar la competició, els dos següents es disputaran al Principat, i l’últim del calendari, fora. El primer d’aquests serà contra l’Alacant, vuitè classificat i, a hores d’ara, l’equip més en forma de la Leb Or juntament amb el Leyma Corunya, sumant tres victòries consecutives. A continuació tindrà lloc el duel contra l’Ourense, tretzè, que suma ara mateix tres derrotes seguides i sent, a priori, el matx més fàcil. L’últim partit del calendari serà la visita contra el Guipúscoa Bàsquet, novè. 

La baixa de Czerapwoicz / Ja es va informar ahir que l’aler Chris Czerapwoicz es perdrà el que queda de temporada i estarà sis mesos de baixa per una lesió al maluc esquerre i un trencament fascioplantar al peu dret. El suec només s’ha perdut un joc aquest curs, el passat, que el va veure des de la banqueta tricolor. Contant els que sí que ha participat, i segons les dades oficials de la Leb Or, Czerapwoicz té una mitja de 20,13 minuts per partit, amb 7,4 punts, un 49,5% d’encert en tirs de dos i un 34,4% en triples. A més de quatre rebots per duel, 0,1 taps i una valoració de 7,6. Serà una baixa important, i Lezkano l’haurà de substituir per Juan Rubio o Bartolomé.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT