PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Comencen les obres de renovació de la zona de jocs del Parc Central

Es renovaran les estructures i s’instal·laran jocs més inclusius

Per El Periòdic

Inici de les obres a la zona de jocs del Parc Central.
Inici de les obres a la zona de jocs del Parc Central. | TONY LARA

Aquesta setmana han començat les obres de reforma de la zona de Jocs del Parc Central, que es va adjudicar la setmana passada pel Consell de Comú per un valor de 387.418 euros. Així doncs, està previst que les obres estiguin enllestides aquest estiu, i es renovaran les estructures, a més d’instal·lar jocs més inclusius i col·locar multijocs per a infants fins als 12 anys, amb plataformes, tobogans i diversos nivells. Cal destacar a més, que l’àrea de jocs es distribuirà per edats en dos sectors diferenciats, un per a infants d’entre 2 i 6 anys i un altre d’entre 6 i 12 anys.

A més, es vol projectar més gespa i arbres per ampliar l’ombra, i es guanyaran prop de 700 metres quadrats, a més de canviar el paviment de seguretat, s’instal·larà una font d’aigua i es renovarà el mobiliari urbà. Primerament, les obres se centraran en un dels laterals del parc, on fins ara hi havia la tirolina, per a després, entre finals de maig i juny, tancar la resta d’àrea de jocs mentre durin les obres, per a garantir la seguretat dels infants.

Tot i així, l’àrea esportiva i les pistes de voleibol quedaran operatives, però s’hi haurà d’accedir pel costat del riu. La reforma integral de l’àrea de jocs del Parc Central es durà a terme després de 30 anys davant la necessitat de substituir algunes estructures.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT