PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Pont Tibetà de Canillo reobre aquest dijous

Les entrades estan a la venda al web i a l’Oficina de Turisme de Canillo

Per El Periòdic

Imatge del Pont Tibetà de Canillo.
Imatge del Pont Tibetà de Canillo. | Comú de Canillo

L’estiu passat va ser una de les atraccions turístiques més visitades d’Andorra, i en una de les novetats més notòries dels Pirineus l’estiu passat. El Pont Tibetà de Canillo és el segon més llarg del món d’aquestes característiques. Demà enceta la seva segona temporada i es mantindrà obert fins al mes de novembre, si les condicions meteorològiques ho permeten. 

La passarel·la té 603 metres de longitud i sobrevola el riu de la Vall del Riu a 158 metres d’altitud, i se situa en un dels paratges naturals més espectaculars del país. Va ser un dels reclams turístics més visitats amb més de 100.000 usuaris entre l’estiu i la tardor de l’any passat. Els turistes que hi van assistir provenen principalment d’Espanya (76%), un 11% d’Andorra i un 7% de França, entre d’altres. 

El Comú de Canillo ja ha posat a la venda les entrades per accedir al Pont Tibetà i al Mirador del Roc del Quer. Els tiquets es poden adquirir a través del web i a l’Oficina de Turisme de Canillo. Les entrades al pont inclouen el servei d’autobús tant d’anada, com de tornada. Les tarifes per accedir-hi són: l’entrada individual de 13 euros, i els menors fins a 12 anys, Carnet Jove, targeta Magna o residents, 10 euros. L’entrada individual al Mirador del Roc del Quer té un cost de 5 euros, i de 4 euros pels menors de 12 anys, Carnet Jove o targeta Magna. Les tarifes del paquet que inclou l’accés al pont i el Roc del Quer valen 15,50 euros i 12,50 pels menors de 12 anys, Carnet Jove o Targeta Magna. El pont i el mirador són gratuïts pels menors de 5 anys. Quant a horaris, el Pont Tibetà i el Mirador del Roc del Quer obriran a les 10.00 hores i tindran diferents horaris de tancament que aniran de 15.00 hores a 21.00 hores, segons la temporada.  

PUBLICITAT
PUBLICITAT