PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La CASS demana cobertura dels psicòlegs des de l’agost

Volen que la mesura entri en vigor l’1 d’agost d’aquest any

Per El Periòdic

La façana de la CASS.
La façana de la CASS. | ARXIU ANA

El consell d’administració de la CASS va valorar ahir «de forma favorable» que els actes de psicologia quedin regulats i que, per tant, tinguin la cobertura de la seguretat social. Malgrat tot, es van fer un seguit d’observacions que considera que haurien de ser tractades abans que aquesta cobertura sigui efectiva. És una mesura que demanen que s’apliqui a partir de l’1 d’agost d’aquest any.

A la vegada, i segons informen des de la CASS, el consell d’administració també ha donat el vistiplau que els professionals de la salut de l’àmbit de la psicologia acreditats pel Govern puguin signar convenis amb la seguretat social. Tot i així, han fet un seguit d’observacions «amb relació als requisits a tenir en compte per exercir la psicologia clínica».

Destaca que, després d’anys de negociació el Col·legi de psicòlegs i el Govern van signar a finals de març un conveni a través del qual es determina que els actes dels psicòlegs s’inclouran en la cartera de serveis.

D’altra banda, és important destacar que el consell d’administració de la CASS ha aprovat aquest dimarts el conveni de col·laboració entre el Govern, la parapública i la societat clíniques geriàtriques S.A. per a la concertació de 45 places de servei de residència assistida per a persones en situació de dependència i deu places de servei de mitjana estada assistencial a la clínica geriàtrica Sant Vicenç d’Enclar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT