PUBLICITAT

Robert i Argüelles donen dos medalles a Andorra

  • Màxima participació al gegant dels Mundials amb més de 260 esquiadors
EL PERIÒDIC
ARCALÍS

Periodic
Una de les participants d'ahir a la pista de la Portella d'Arcalís Foto: VALLNORD

El gegant del FIS World Criterium Master d'esquí alpí va deixar per a Andorra dos nous podis, un per Marcos Argüelles, que va ser tercer en A-1, i un altre per a Núria Robert, que va ser segona en C-1. Ahir les tres categories van competir a La Portella i es van donar cita més de 260 esquiadors, d'entre els quals van dominar els austríacs, italians i alemanys.

La cita va tenir força representació d'esquiadors del Principat. Si bé els resultats més destacats van ser els de Robert i Argüelles, d'altres actuacions van ser destacables. Amb tot, cal fer menció al suís Ernst Berger, que va competir sol a la categoria B-13, amb 92 anys, sent d'aquesta manera l'home més gran que competeix a aquests Mundials.

En el gegant A, en A-4, Joan Lluís Roge va ser 27è, mentre que Lluís Santin va finalitzar 30è. En la categoria A-3, Josep Vinals va acabar 10è i Francesc Robert 13è, mentre que Xavier Mateu va ser desqualificat. En A-2, Adrian Stoneman va creuar la meta 14è, Antoni Feliu 16è, Gaston Bagilet 17è i Albert Llobera 19è. David Rous va abandonar. En A-1 va arribar el bronze d'Argüelles, a menys de 70 centèsimes de la plata, mentre que Jordi Carchat va acabar fora de cursa.

En el gegant B, en B-8 Raymond Mathieson va aconseguir la 7a posició, mentre que Josep Viladomat va ser 27è, i en B-6Xavier Just i Agustí Juan van ser 33è i 34è, respectivament.

Pel que fa a la categoria femenina, dins del gegant C, en C-8 no hi va haver presència andorrana per l'absència de Dolors Ribes, però en C-6 Assumpció Grifoll va arribar 8a. En C-4, Patrícia Messina va finalitzar 8a i Anna Maeso 10a, i Marta Compte va patir l'abandonament. En la C-2, Meritxell Pigarre va ser 6a i en C-1 Núria Robert va sumar un nou podi en ser segona -el segon per ella després del del dia anterior.

AVUI, SÚPER GEGANT / Avui les tres categories (A+B+C) disputaran la prova del súper gegant a partir de les 10.00 a La Portella d'Arcalís. Aquesta modalitat havia d'obrir el Campionat del Món el passat dimarts però les condicions meteorològiques van obligar a canviar el calendari.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT