PUBLICITAT

Més de 100 alumnes s’examinen a les POBPRO

Des d’ahir i fins dijous 27 tindran lloc les proves de les branques renovades

Per El Periòdic

La ministra d’Educació en funcions, Ester Vilarrubla, en una classe.
La ministra d’Educació en funcions, Ester Vilarrubla, en una classe. | SFG

Aquest passat dilluns, els alumnes inscrits al batxillerat professional del sistema educatiu andorrà van iniciar la prova oficial de batxillerat professional (POBPRO). 

Una convocatòria a la qual, precisament ahir, es van presentar els alumnes de la primera promoció que va començar, el curs 2021-2022, el nou pla d’estudi de Batxillerat Professional de les branques de TCAI (Tècnic de cures auxiliars d’infermeria) i TSOCO (Tècnic de suport sociocomunitari). 

Les proves de les branques renovades, que són gestionades per l’àrea encarregada dels exàmens oficials del ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, tenen lloc al Centre de Formació al Llarg de la Vida i al Centre de Formació d’Aixovall des d’ahir fins al pròxim dijous 27 d’abril. 

Pel que fa a les branques no renovades, celebraran les proves del 22 de maig al 3 de juny al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp i al Centre de Formació d’Aixovall.
Així doncs, ahir es va examinar la primera promoció que va iniciar, el curs 2021-2022, el nou pla d’estudi de Batxillerat Professional de les branques de TCAI (Tècnic de cures auxiliars d’infermeria) i TSOCO (Tècnic de suport sociocomunitari). 

Els resultats de la primera avaluació de les branques renovades es comunicaran als candidats per correu electrònic el pròxim dilluns 8 de maig, a partir de les 15 hores. A partir d’aquesta data, els candidats que ho desitgin es podran inscriure a la segona avaluació de les competències de l’horari unificat. 

Per altra banda, els resultats definitius d’ambdues branques de la Prova oficial de batxillerat professional es comunicaran per correu electrònic dimecres 14 de juny, també a partir de les 15 hores. Per a més informació, es pot consultar l’avís de la convocatòria a la pàgina web: www.educació.ad. 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT