PUBLICITAT

Encamp celebra Sant Jordi amb ball i berenar per a la gent gran

Escaldes-Engordany i Sant Julià de Lòria també van celebrar la diada d’ahir

Per Alex Montero

La celebració de Sant Jordi per a la gent gran, a Encamp.
La celebració de Sant Jordi per a la gent gran, a Encamp. | M.P.

La parròquia d’Encamp va ser una de les altres protagonistes de la diada de Sant Jordi, on una cinquantena de padrines i padrins es van reunir al Complex Esportiu i Sociocultural de la parròquia per a donar pas a una festa plena  de sorpreses i ambientada en la festivitat del llibre i la rosa. El tret de sortida va donar-se amb un berenar i un ball de tarda, amb música en directe.

A la celebració tampoc va faltar l’equip comunal, els quals van repartir roses i punts de llibre entre els assistents. El conseller de Cultura, David Cruz, va recordar que «des de la corporació sempre s’organitzen actes específics per a la gent gran quan hi ha festes tradicionals, amb l’objectiu de contribuir a la socialització entre les persones d’edat avançada».

Aquest només va estar un dels actes que Encamp va organitzar de cara a aquest 23 d’abril. «S’han celebrat activitats organitzades per la Biblioteca Comunal i per l’àrea de Jovent i Infància amb la idea d’apropar la cultura i la lectura als més petits», va esmentar Cruz.

Celebracions a Escaldes-Engordany i Sant Julià de Lòria / Sant Jordi també va arribar a aquestes dues altres parròquies, les quals van celebrar la festivitat de manera particular. En el cas de la parròquia escaldenca, la plaça Coprínceps va recollir l’epicentre de les activitats, on al llarg del dia es van dur a terme diferents tallers infantils. A més, el poeta Arnau Orobitg i el músic Arnau Obiols van presentar el seu espectacle poètic-musical, creat especialment per a l’ocasió.

Pel que fa a Sant Julià, la diada es va concentrar a la plaça Lauredià, on es va comptar amb la presència dels il·lustradors Crisiart i Marc Huguet, els quals van realitzar dibuixos en directe. La jornada va cloure amb una cantada de caramelles que ha anat a càrrec de la Coral Rocafort.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT