PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un mal inici condemna els Isards, que perden contra Finlàndia

Tot i una bona segona meitat, la selecció no assoleix la remuntada i cau amb un resultat de 23 a 31

Per El Periòdic

Un instant del matx.
Un instant del matx. | Manel Herrero - FAR

La selecció andorrana de rugbi va encaixar dissabte la segona derrota a la Conferència 2 Nord contra Finlàndia, amb un resultat final de 23 a 31, principalment marcat per un mal inici dels locals.

Els finlandesos arribaven després de vèncer els seus anteriors dos duels, deixant clar als del Principat que seria un partit complicat. A l’inici, els Isards, que van tornar després d’un any a l’Estadi Nacional, van estar mancats d’encert i amb errades que els visitants van saber aprofitar, arribant a la primera mitja hora de joc amb quatre assajos. Quan semblava que la situació no podia capgirar, els tricolor van fer valesa del seu nivell i, amb un jugador menys, Calvó va fer el primer assaig i Bonell va col·locar poc després el 10 a 28 amb un cop de càstig.

A la segona meitat va semblar possible la remuntada. Es va arribar a estar amb un 20 a 28 al lluminós, i posteriorment Bonell va fer un xut de tres quarts per posar el 23 a 28 a falta de 10 de minuts. Finlàndia, però, va convertir un xut a pals per deixar el definitiu 23 a 31.

PUBLICITAT
PUBLICITAT