PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Amb la permanència gairebé segellada, «no volem parar»

La victòria a El Toralín augmenta l’ambició dels tricolor d’arribar al play-off

Per Pol Forcada Quevedo

El xut de l’acció del gol de Sergio Molina, el primer del partit.
El xut de l’acció del gol de Sergio Molina, el primer del partit. | @FCANDORRA

«Va ser un partidàs des de l’inici fins al final», així va començar Eder Sarabia la roda de premsa posterior a la victòria per 1-4 que l’FC Andorra va aconseguir dissabte sobre l’SD Ponferradina. Els tricolor sumen ara 51 «puntassos» i tenen pràcticament assegurada la permanència, «seria una catàstrofe molt gran no assolir-la». «Venim en un moment espectacular i sentim que podem guanyar a qualsevol, queden cinc partits i no volem parar», va afegir el tècnic basc.

El de Bilbao ja ho va dir fa un parell de setmanes, i és que tots els jugadors estan endollats per donar el millor de si. Fins i tot els que han comptat amb menys oportunitats que la resta, i que van jugar aquest cap de setmana, com Marc Vidal o Àlex Valle. «No regalaré res a ningú perquè són ells qui s’ho guanyen, però estem tots preparats».

Pel que fa al matx a Ponferrada, Sarabia va destacar «la gestió» de la primera meitat i tot l’engranatge que el seu conjunt va aconseguir. «Crec que estem en aquell moment on qualsevol peça encaixa, i tenim recursos per trobar els avantatges davant els problemes que ens pugui generar el rival», va afegir. Els segons 45 minuts, però, «es van entrebancar una mica».

Durant la roda de premsa, l’entrenador dels andorrans també va recordar que enguany són els nouvinguts a la categoria i, per tant, al futbol professional, a banda de ser l’equip amb menys pressupost. Amb aquest context, va esmentar que pot semblar «anormal» que l’FC Andorra pugui optar entrar a la zona de play-off -actualment a set punts-, però «mentre hi hagi opcions lluitarem fins al final perquè estem molt bé, perquè tenim gana i perquè no deixaré que [els jugadors] es relaxin fins a l’últim dia».

Així doncs, resten cinc jornades de Lliga Smartbank, i els tricolor es troben a set punts de la zona de play-off, que a hores d’ara marca l’Albacete, amb 58 punts. El següent partit per continuar somiant amb arribar a la desitjada sisena plaça implica guanyar aquest diumenge, on els de Sarabia rebran a les 14.00 hores al Mirandés. El calendari per als andorrans continuarà amb la visita al Lugo, rebre el Tenerife, visitar el Leganés i tancar la lliga al Nacional contra el Vila Reial B.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT