PUBLICITAT

El River es juga a casa del Tíjola gran part de la temporada

  • El conjunt andorrà, amb la plantilla al complet, no pot fallar en la jornada que el líder descansa
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Peñarroya dóna instruccions, amb Rob Johnson al darrere Foto: TONY LARA

El Pabellón Municipal de Tíjola (Almeria) dictarà sentència (avui a partir de les 21.00) en el que queda de competició a LEB Plata per al BC River Andorra. El conjunt andorrà es juga aquesta jornada contra el cinquè classificat, el Promobys Tíjola, gran part de la temporada, perquè el líder Knet Rioja descansa i perquè si el River no guanya perdrà un tren molt important per tal de continuar amb les mateixes opcions per assolir la primera posició. Gairebé a la mateixa hora juga el Bàsquet Mallorca a Oviedo. Els malloruins en les últimes jornades estan demostrant una gran regularitat de resultats que pressiona, i molt, al River.

Per a l'enfrontament d'aquesta nit a Tíjola, l'entrenador Joan Peñarroya podrà comptar amb tots els seus jugadors. No hi ha excuses per derrotar un conjunt andalús que la setmana passada va caure precisament a la pista del líder Knet Rioja (91-85), que fa dues va descansar i que fa tres es va imposar a l'ADT Tarragona per 90-80.

La situació de la temporada és clau per al River, perquè si bé avui es juga les garrofes contra el Tíjola, la setmana vinent (dimecres dia 2 a les 20.30 al Poliesportiu de Govern), tindrà al davant el Knet Rioja, el seu botxí de la final de la Copa Adecco Príncipe i l'actual dominador de la LEB Plata. Aquest sí que serà el partit més important de la temporada, però per arribar a aquesta fita amb garanties, és fonamental que el River guanyi avui al Promobys Tíjola.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT