PUBLICITAT

Escaldes Engordany

Obert el termini per presentar el Premi Àlex Lliteras de periodisme esportiu

L’objectiu és reconèixer l’excel·lència periodística en l’entorn de l’esport

Per El Periòdic

Sílvia Riva, Gorka Aixàs, Imma Jiménez i Ignasi de Planell ahir.
Sílvia Riva, Gorka Aixàs, Imma Jiménez i Ignasi de Planell ahir. | govern d’andorra

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, va presentar ahir la tercera edició del Premi Àlex de Lliteras de Periodisme esportiu, amb l’objectiu de reconèixer l’excel·lència periodística al voltant de l’esport, a més d’homenatjar la figura del periodista Àlex Lliteras.

Així doncs, el premi està dotat amb 5.000 euros de Govern, dels quals 4.000 euros són pel guanyador i 1.000 per l’accèssit. Riva va explicar que «aquest guardó ens permet reconèixer els treballs periodístics de qualitat i rellevants que s’han dut a terme l’últim any, i, per altra banda, rememorar la figura d’Àlex Lliteras, figura cabdal del periodisme al país».

Les bases del premi es publicaran al BOPA la setmana vinent. Es podran presentar treballs publicats en premsa, ràdio, televisió i internet difosos durant l’any passat i fins al 31 de maig del 2023. Cal destacar que les publicacions han d’estar fetes amb català i s’ha de lliurar de forma telemàtica a l’adreça [email protected]. El termini per a presentar el treball serà el 26 de maig i es tancarà el 16 de juliol del 2023 a les 14.30 hores.

Tal com s’ha esmentat, es poden presentar reportatges de premsa, ràdio, televisió o difosos per internet.
Pel que fa a premsa, cal presentar un original de la publicació amb format PDF. Respecte a la ràdio i la TV, s’han d’enviar en qualsevol format digital a l’adreça electrònica facilitada, amb el certificat d’emissió corresponent signat per la direcció de l’emissora. Si fos una sèrie, l’emissor hauria d’elegir només un capítol.

PUBLICITAT
PUBLICITAT