PUBLICITAT

Escaldes Engordany

Construcció d’habitatges a preu accessible a Ribasol

El Govern adquirà els immobles per més de 5 millions d’euros

Per El Periòdic

El comú de la Massana.
El comú de la Massana. | El Periòdic

El comú de la Massana va aprovar ahir la signatura del conveni de col·laboració entre el Govern i el mateix comú per a construir habitatges públics destinats a preu accessible al complex immobiliari de Ribasol, situat a Arinsal. La cònsol menor, Eva Sansa ha informat que «vista la necessitat actual de poder oferir pisos públics a preu accessible, i vist que la competència en tema d’habitatge recau sobre Govern, hem decidit arribar a un conveni de col·laboració que signarem pròximament». Sansa també afirmat que el Govern adquirà els immobles per un cost de 5.501.886 euros.

Així doncs, la cònsol menor va destacar que es treballa des del passat mes de juny del 2022. A més, informa que el comú va demanar que dins dels habitatges de lloguer  esdestinés un 10% als joves i un 5% a altres necessitats socials.
Cal destacar que els dos blocs tenen quatre plantes cadascun a més d’una plaça d’aparcament i que, en total, s’hi podran construir més de quaranta pisos.

Per altra banda, en la mateixa sessió es va donar llum verda a un conveni amb un privat per a canviar la sessió econòmica per a la construcció d’un edifici a l’entrada de la Massana per a construir un ascensor públic des de l’avinguda Sant Antoni fins a nou vial, «afavorint la connexió cap a l’eix comercial de la Massana», va explicar Sansa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT