PUBLICITAT

Nova exposició de l’Art Camp Andorra a Canillo

La parrròquia va acollir ahir la presentació de la nova edició

La inauguració de l’exposició de l’Art Camp aquest divendres a Canillo.
La inauguració de l’exposició de l’Art Camp aquest divendres a Canillo. | ANA

El Museu de la Moto i l’Espai Galobardes de Canillo va acollir aquest divendres la presentació d’una nova edició de l’exposició artística itinerant ‘Colors per al planeta’. En aquest cas, amb Canillo com a primera parada, s’exposen les obres de l’edició/col·lecció del 2018, formada per 21 pintures d’autors de diferents països. L’exposició, que encara es podrà veure a Canillo la resta del mes d’abril, passarà per totes les parròquies d’Andorra, fins al mes de novembre. L’acte va anar a càrrec del cònsol major, Francesc Camp i del president de la Comissió Nacional d’Andorra a la Unesco (CNAU), Salomó Benchluch.

L’Art Camp és una trobada d’artistes d’arreu del món que cada dos anys, des del 2008, es troben a Andorra. A més del caràcter artístic del projecte, l’objectiu és, en substància, col·laborar a forjar una cultura del diàleg, el respecte i la convivència i compartir deu dies de tallers, de trobades i d’intercanvis entre artistes, però també amb la ciutadania, i en particular amb els infants i els joves d’Andorra. La finalitat del projecte és, doncs, facilitar mitjançant l’art l’intercanvi dels valors que defensa la UNESCO per a instaurar una cultura de la pau.

El model Art Camp Andorra ha seduït diferents països que s’han mostrat interessats en desenvolupar un Art Camp en el seu territori. Per exemple, Malta va iniciar el seu l’any 2015 i ja han tingut lloc quatre edicions (2015, 2017, 2019 i 2022). 

PUBLICITAT
PUBLICITAT