PUBLICITAT

El Govern inverteix 300.000 euros en l'organització del Global Tourism Forum

  • Favilla. López ha valorat els beneficis publicitaris que l'organització d'aquest esdeveniment aportarà per al Principat i el posicionament del país com a destinació turística
24022011_forum
El director executiu de l'OMT, Márcio Favilla; el ministre d'Economia i Finances, Pere López, i la directora de Comunicació de l'OMT, Sandra Carvao, aquest dijous a Andorra la Vella. Foto: ANA / J. A. G.
L'organització del Global Tourism Forum a Andorra, els dies 6 i 7 de març, implicarà una inversió del Govern d'entre 280.000 a 300.000 euros, segons ha explicat aquest dijous a la tarda el ministre d'Economia i Finances, Pere López, en el marc de la presentació de l'esdeveniment als diferents sectors del país, on ha estat present el director executiu de l'Organització Mundial del Turisme (OMT), Márcio Favilla. López ha valorat els beneficis publicitaris que l'organització d'aquest esdeveniment aportarà per al Principat i el posicionament del país com a destinació turística. Entre els ponents no hi serà finalment, per problemes d'agenda, el president d'Iberia, Antonio Vázquez, però els organitzadors han destacat la presència del president de la Federació Egípcia del Turisme, Ahmed El Nahas, que parlarà de les expectatives al seu país després de la revolta de les últimes setmanes. També han ressaltat la intrevenció del ministre de Turisme de Sud-Àfrica, Marthinus van Schalkwyk, que explicarà l'impacte de la Copa Mundial de Futbol al seu país.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT