PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Torna el programa Playmakers per a potenciar el futbol formatiu femení

Es tracta d’una activitat gratuïta impulsada per la UEFA a través de les 55 federacions europees

Per El Periòdic

Un instant de la darrera edició.
Un instant de la darrera edició. | FAF

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) continua donant passes endavant de la mà de la UEFA per promocionar el futbol femení. L’entitat que encapçala Aleksander Ceferin ha unit forces amb Disney per llançar, a través de les 55 federacions europees que hi ha sota el seu paraigua, el seu primer gran programa europeu de futbol base per a noies, centrat en el moviment bàsic i les habilitats, el UEFA Playmakers.

El programa és gratuït i està dissenyat per permetre que les nenes de cinc a vuit anys experimentin el joc per primera vegada a través de la màgia de Disney i en un entorn dissenyat específicament perquè siguin partícips, tinguin iniciativa per prendre decisions, aprenguin els valors que transmet el futbol i, sobretot, que tot això ho facin divertint-se.

La FAF va estrenar la primera edició entre l’octubre i desembre de l’any passat i va ser tot un èxit, superant les 120 participants. Si en aquesta l’atractiu va ser Frozen II, en la segona edició els protagonistes seran els personatges d’Els Increïbles. En concret, per enguany hi ha un total de vuit sessions, on cada participant explicarà una història de Disney diferent, interpretant escenes que surten a la pel·lícula. Les dates de cada sessió són el 22 i el 29 d’abril, el 6, 13, 20 i 17 de maig, i el 3 i 10 de juny.

 El programa garanteix el màxim de qualitat, de la mà de monitors formats per UEFA, i té com a finalitat contribuir de manera significativa a l’objectiu de donar un nou impuls al futbol femení per augmentar la creixent participació de les noies i les dones com a practicants del futbol a totes les federacions nacionals de la UEFA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT