PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Encamp sorteja 43 horts socials per a la gent gran

El Departament de Cultura i Afers Socials ha rebut 48 sol·licituds

Per El Periòdic

| COMÚ D\'ENCAMP

El Comú d’Encamp va sortejar ahir al matí els 43 horts socials que disposa per a la gent gran en el marc del projecte impulsat pels comuns i Reig Fundació. Les parcel·les, ubicades a Terres Primeres, estaran disponibles per als guanyadors a partir del proper dilluns, 24 d’abril, i fins al mes de novembre.

Enguany, el Departament de Cultura i Afers Socials ha rebut un total de 48 sol·licituds, 16 de les quals s’han presentat per primera vegada. En cas que algun dels guanyadors decideixi no fer ús de la seva parcel·la, el departament es posarà en contacte amb els no premiats per posar de nou a disposició el terreny que quedi lliure.

El sorteig i l’entrega de claus dels horts va comptar amb la presència de la cònsol major, Laura Mas, el conseller de Cultura i Afers Socials, David Cruz, i els consellers Josefina Rodríguez, Xavier Fernàndez i Andreu Riba.

La cònsol major va donar les “gràcies a tots els assistents i participants” i va destacar la importància de posar en valor aspectes com l’exercici físic i el menjar saludable.

PUBLICITAT
PUBLICITAT