PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La FAM iniciarà la primera Copa de Vertical d’Andorra

S'inclou dins el calendari de la Copa d’Andorra de Curses de Muntanya i constarà de quatre proves

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu de l’SkyRace Comapedrosa.
Imatge d’arxiu de l’SkyRace Comapedrosa. | SkyRace Comapedrosa

La Federació Andorrana de Muntanya (FAM) va presentar ahir el calendari de la 36a Copa d’Andorra de Curses de Muntanya, on per primer cop incorporarà un títol per a les curses de Vertical.

La primera prova de la competició arribarà el 6 de maig, amb la Jorma Urban Trail, que com en passades edicions, comptarà amb tres distàncies (21, 10 i 5 quilòmetres) per a tots els públics. Més endavant, al primer cap de setmana de juny, tindrà lloc la 40a edició de l’OTSO Travessa d’Encamp. 

El 24 i 25 de juny tindrà lloc a la parròquia d’Ordino la segona edició de la Trail 100 Andorra by UTMB. Un mes després serà el torn del Mountain Festival Comapedrosa, prova que continuarà la Travessa Pas de la Casa el 13 d’agost, la Canillo Trail (26 i 27 d’agost) i la Dynafit Andorra Trail (del 13 al 15 d’octubre).

Pel que fa a la Copa de Vertical, es dividirà en quatre proves. La primera d’elles serà el 10 de juny amb la Casamanya Extrem, després la Vertical Comapedrosa el 22 i 23 de juliol, la Vertical dels Isards, i finalment la Vertical Kilometer Pal Arinsal el 28 d’octubre.

PUBLICITAT
PUBLICITAT