PUBLICITAT

Éxit a la presentació del llibre de Clàudia Cornella

La coach en lideratge va presentar la seva obra «365 dias de inspiración»

Per Joan Jiménez

Clàudia Cornella, ahir a la Trenca.
Clàudia Cornella, ahir a la Trenca. | El Periòdic

«Vaig a ajudar a la gent amb el que jo he aconseguit». Així presentava, ahir a la tarda, Clàudia Cornella, exsecretària d’estat d’afers financers internacionals i experta en lideratge, el seu nou llibre «365 dias de inspiración», un recull de reflexions que va desenvolupar l’autora en el seu procés d’evolució personal i professional. Cornella va destacar els grans esforços que va suposar el fet de canviar una vida en primera línia política a dedicar-se al coaching i el lideratge. Un somni que no ha estat exempt de dificultats a l’hora d’assolir-lo, però que ha pogut superar i que ara vol aplicar el que ha après per ajudar a les persones a assolir els seus objectius, sense oblidar-se de què la seva activitat professional sigui satisfactòria per a ella.


L’acte, amb Gemma Rial com a presentadora, va omplir la sala d’actes de la llibreria La Trenca de gom a gom, amb una afluència molt elevada de públic, que no va voler perdre’s l’estrena d’aquest nou llibre, ni tampoc les reflexions que va compartir Cornella durant l’esdeveniment.


Cornella va expressar que «és molt més que un llibre, per a mi és aquesta autenticitat i aquesta emoció» d’estar vivint la seva vida actual després de canviar la seva vida professional i personal. La coach va voler utilitzar tot el seu bagatge i habilitats adquirides en el món de les finances i de la política a «aportar a les empreses, a emprenedors i a les persones de molts sectors a arribar als seus objectius». En el seu nou llibre, ja disponible, els lectors i les lectores podran familiaritzar-se amb la visió de Clàudia Cornella. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT