PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra se suma al concurs musical Sona9 d’Enderrock

L’objectiu és buscar nous valors de la música en català en la 23a edició

Per El Periòdic

Cartell del Sona9
Cartell del Sona9 | Agencia ANA

El Govern, a través del Ministeri de Cultura i Esports, va signar ahir un conveni de col·laboració amb Enderrock perquè els i les artistes musicals del país formin part de la 23a edició del concurs de nous talents musicals Sona9, organitzat per la revista conjuntament amb iCat-Catalunya Ràdio i TV3. La voluntat de l’acord és continuar donant suport a la professionalització dels músics andorrans, i oferir-los eines que possibilitin el seu desenvolupament professional i la seva projecció i promoció més enllà de les fronteres del Principat. 

El concurs Sona9 té per objectiu buscar nous valors de la música en català, es va crear l’any 2001 i enguany arriba a la 23a edició. Durant tots aquests anys ha estat el concurs de referència per a nous talents de l’àmbit musical català i és actualment un punt de trobada imprescindible. 

Andorra acollirà un concert preliminar del Sona9 el dia 22 de juny a l’Auditori Nacional d’Andorra amb tres artistes de procedència andorrana escollits pel jurat del Sona9 d’entre totes les propostes que es presentin al concurs. L’artista escollit participarà en un d’aquests esdeveniments: Acústica, Mercat de Música Viva de Vic, Festes de Santa Tecla de Tarragona o Festes de la Mercè de Barcelona.

PUBLICITAT
PUBLICITAT