PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Festival de folklore per reviure 27 anys de cultura

L’objectiu és promoure la cultura popular portuguesa al Principat

Per El Periòdic

Les noies del grup de folklore Casa de Portugal.
Les noies del grup de folklore Casa de Portugal. | Grupo de folklore

El Grup de Folklore Casa de Portugal celebra el 27é aniversari amb un conjunt d’activitats culturals per promoure la cultura tradicional i popular portuguesa al Principat d’Andorra. El dissabte 29 d’abril a partir de les 22 hores, el Complex Sociocultural d’Encamp serà el punt de trobada del concert musical amb el Grup Euphória seguit del cantor Carlos Pires i la seva banda. 

El Grup Euphória està format per un duo resident al Principat d’Andorra i presenta en els seus espectacles un repertori de música popular portuguesa. A continuació, el cantor i instrumentista Carlos Pires, natural de Lagoa (Fafe) i resident a França, contagiarà al públic assistent amb la música popular acompanyat de la seva banda i de la seva inseparable concertina. 

El diumenge, dia 30 d’abril a les 15.30 hores, el mateix escenari del Complex d’Encamp acollirà el Festival Internacional de Folklores amb la participació del grup amfitrió, i dels grups convidats a la trobada cultural: Esbart Laurèdia de Sant Julià de Lòria i el grup Ronda Típica de Carreço, un grup fundat el 29 de desembre de 1998, que viatja expressament des de Viana do Castelo per presentar les danses i el vestit tradicional de la regió de l’alto Minho. 

En acabar el festival, els membres del Grup amfitrió oferiran un berenar amb productes gastronòmics portuguesos a les autoritats i agrupacions participants en un ambient de germanor que compta també amb el patrocini del Group Nova i la col·laboració del Comú d’Encamp. 

El Grup de Folklore Casa de Portugal és una entitat fundada l’1 de maig de 1996 i promou la cultura tradicional i popular portuguesa al Principat i fora del territori andorrà. És membre de la Federació del Folklore Portuguès i entitat de mèrit del municipi de Viana do Castelo.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT