PUBLICITAT

Marsol serà ministra de Presidència i Enseñat, síndic general

Concòrdia podria obtenir una secretaria de la sindicatura

Conxita Marsol.
Conxita Marsol. | El Periòdic

Ahir a la tarda, els consellers de Demòcrates es van reunir per a definir la composició de la pròxima legislatura al Consell General. Amb ells també es van reunir el conseller d’Acció, Marc Magallón, i el de Ciutadans Compromesos, Carles Naudi.

La decisió del partit taronja va ser que Carles Enseñat sigui el pròxim síndic general, mentre que Conxita Marsol s’incorporarà al Govern com a ministra de Presidència. Dues decisions que venen agafades de la mà, ja que aquest pas endavant de Marsol o de Codina al Govern farà que Liberals per Andorra pugui comptar amb un dos o consellers al Consell General, una decisió inesperada per a molts. 

Si finalment només és Marsol qui fa el pas endavant, els d’Espot només cedirien un conseller als de Cabanes i mantindrien la majoria absoluta amb quinze consellers més el representant d’Acció. Aquest conseller liberal seria Víctor Pintos, quedant fora Marc Galabert.
Seguint aquesta línia, queda per veure encara si Concòrdia acaba obtenint una secretaria de la sindicatura, un fet que alguns consellers demòcrates ja donen per fet.

PUBLICITAT
PUBLICITAT