PUBLICITAT

Escaldes Engordany

Naturland ha registrat un 10% més de dies d’esquí venuts

Aquesta temporada ha estat marcada per la falta de precipitacions i per les altes temperatures

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu d’unes persones esquiant.
Imatge d’arxiu d’unes persones esquiant. | Naturland

Naturland ha fet un nou rècord registrant prop d’un 10% més de dies d’esquí venuts respecte a la temporada passada. Aquestes xifres són significatives tenint en compte que s’ha obert menys dies a causa de la manca de precipitacions i les altes temperatures registrades a finals de març. 

La temporada d’hivern va començar el dissabte 3 de desembre, quan van obrir les pistes d’esquí, i es va acabar a finals de març. Així doncs, l’estació d’esquí La Rabassa- Naturland ha obert 112 jornades, 22 menys que la temporada passada. Cal destacar a més, que en les previsions inicials es mantindrien les pistes obertes fins després de Setmana Santa, però les altes temperatures i la manca de precipitacions han fet que l’estació tanqués el 26 de març. Tot i així, el nombre d’esquiadors ha augmentat gràcies a la qualitat de la neu, a la feina dels tècnics i als quilòmetres de pistes obertes en comparació a les condicions de les estacions de l’entorn més proper.
 
L’estació doncs, ha venut prop de 5.200 dies d’esquí i ha rebut prop de 7.000 infants en el programa d’esquí escolar, registrant un 17% més de facturació que la temporada 2021-2022, malgrat obrir 22 dies menys que la temporada anterior. El director de Naturland, Xabier Ajona, ha explicat que «s’està demostrant que aquí hi ha camí per córrer, i que si seguim invertint i millorant el servei, l’hivern pot ser tant important com la temporada d’estiu».

 Per altra banda, una de les novetats significatives d’aquesta temporada ha estat l’obertura de l’allotjament de la Borda de Conangle Mountain Lodge, gràcies a la remodelació de les seves vuit habitacions. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT