PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut un jove per robar menjar d’un restaurant

Feia dies que furtava productes alimentaris valorats en 1.000 euros

Per El Periòdic

Imatge de la façana de la comissaria.
Imatge de la façana de la comissaria. | ANA

La Policia ha detingut la matinada d'aquest dimarts un home, de 24 anys i resident al país, com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni per un furt amb força a un restaurant.

Segons la Policia, l’home hauria entrat al recinte de l’establiment per apoderar-se de productes alimentaris que s’emmagatzemaven en una nevera exterior. El responsable del local va ser qui va donar l’avís al cos policial quan, a través del sistema de videovigilància, va veure com s’estaven produïnt els fets. Els agents van desplaçar-se al lloc i van localitzar l’home minuts després del robatori als voltants del restaurant.

L’arrestat hauria accedit al recinte on es troba el restaurant escalant un mur de pedra. I no era el primer dia ja que ja feia uns dies que els fets es repetien ja que des de l’establiment trobaven a faltar menjar a la nevera exterior. Es calcula que el valor dels productes alimentaris sostrets superaria els 1.000 euros.

Aquest no ha estat l’únic detingut aquest dimarts. La Policia també va detenir un altre home de 46 anys com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia per incomplir una pena de presó ferma en règim de semillibertat. 

Aquesta setmana també s'ha arrestat un altre home, de 34 anys i resident al país, amb una taxa d’alcoholèmia d’1,38 al volant.

PUBLICITAT
PUBLICITAT