PUBLICITAT

Detingut un home per entrar a casa d’un conegut i robar-li diners

Per El Periòdic

Imatge d'arxiu de la Policia
Imatge d'arxiu de la Policia | Policia d\'Andorra

Aquest dilluns al matí, un home de 34 anys va ser detingut a Sant Julià de Lòria per delictes contra el patrimoni i contra la intimitat i la inviolabilitat del domicili. La Policia va efectuar la detenció al presumpte individu per entrar a l'apartament d'un conegut en múltiples ocasions sense tenir el consentiment de l'inquilí de l'habitatge, a més d'haver furtat diners d'aquest.


L'afectat resident al país va denunciar fa uns dies la irrupció d'un individu a casa seva sense comptar amb el seu consentiment explícit, ja que va tenir constància de la desaparició de diners del seu domicili. Amb la sospita de què es podria tractar d'algú conegut, a més que podria viure en el mateix edifici, l'afectat va instal·lar una càmera de videovigilància per enregistrar si algú entrava al domicili, cosa que va succeir va ser filmat. Les imatges van suposar un element clau a l'hora d'identificar i arrestar al presumpte autor. Es va confirmar que, a més del furt de diners en efectiu, l'individu va intentar utilitzar la targeta de crèdit que hi havia al domicili per intentar fer pagaments però fracassant en aquesta intenció.


El detingut no va haver de forçar la porta, ja que va aconseguir una còpia de les claus furtades a un conegut comú entre ell i l'afectat. Aquesta acció seria considerada com furt amb força.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT