PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes-Mercader, setens al Tierras Altas de Lorca

En la primera secció de la prova ja van assolir la posició

Per El Periòdic

Vinyes-Mercader durant la prova del passat cap de setmana.
Vinyes-Mercader durant la prova del passat cap de setmana. | FotoEsport

El passat cap de setmana va tenir lloc el Ral·li Tierras Altas de Lorca, puntuable per al Super Campionat d’Espanya i la Copa d’Espanya de Terra, on la dupla formada per Joan Vinyes i Jordi Mercader va finalitzar en la setena posició.

La calor i la pols van ser l’escenari que es van trobar els participants tant en la jornada inicial de la cursa, el shakedown, com en la del dissabte. Amb tot, Vinyes va completar el tram de qualificació amb un crono de 1’49’’457. Posició que d’haver baixat un segon, «hauríem millorat dues posicions», va assenyalar el pilot. De fet, «hi ha punts concrets en els quals hagués pogut millorar algunes dècimes», però «ara mateix no és moment d’arriscar més del necessari, i és important acumular quilòmetres de competició», va afegir.

Així, la dupla va completar la primera secció de la prova en setena posició. Ja en la segona, i fent els reglatges correctes, van mantenir la seva posició dins el top10. En la darrera secció, una sola especial de 14,81 quilòmetres, la dupla no va tenir problemes per mantenir-se entre els 10 millors. «Ha estat una prova dura per la calor, però també ha estat una gran experiència per a nosaltres i les diferències amb els rivals directes han disminuït», va finalitzar el pilot.

PUBLICITAT
PUBLICITAT