PUBLICITAT

Andorra la Vella

La U12 de rugby participarà al Sainte Dévote de Mònaco

L’expedició compta amb 10 jugadors i dues jugadores

Per Pol Forcada Quevedo

Instant de la roda de premsa, ahir.
Instant de la roda de premsa, ahir. | P.F.Q.

La selecció andorrana U12 de rugbi participarà aquest cap de setmana a l’onzena edició del torneig de Sainte Dévote de Mònaco. En concret, la competició és de rugbi set i tindrà lloc a l’Estadi Lluís II del Principat monegasc, i és el tercer cop que hi participa Andorra.

Entrant al detall, la competició es dividirà en cinc grups de quatre equips que disputaran partits de 10 minuts. L’expedició del Principat tindrà 10 jugadors i dues jugadores, i s’enfrontarà contra l’Imperia italià, el Blue Bulls sud-africà i l’Illa Maurici.

Segons va indicar ahir durant la roda de premsa el director tècnic de la Federació Andorrana de Rugbi (FAR), Roger Fité, l’objectiu del Sainte Dévote és «desenvolupar aquest esport i l’esperit esportiu». A més, es tracta d’un torneig que «interessa» a la FAR «no només pel que representa sinó per potenciar el rugbi a set des de la base», on també participaran en els Jocs dels Petits Estats.

Un dels seleccionats per a participar-hi ha estat Roy Vilalta, qui es va mostrar molt feliç i va comentar que «és una importància molt gran». Céline Crichton també ha estat seleccionada, i ahir va explicar que «em fa sentir orgullosa i estic molt contenta, potser és una cosa que només passa un cop a la vida».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT