PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

La UdA aposta per la divulgació de la recerca

La Universitat ha organitzat un concurs a través de les xarxes socials

Per El Periòdic

Edifici de la seu de la Universitat d’Andorra.
Edifici de la seu de la Universitat d’Andorra. | El Periòdic

La Universitat d’Andorra (UdA), ha organitzat a través de les xarxes socials, un nou concurs de divulgació científica, com a activitat prèvia al XV Seminari de recerca que tindrà lloc el proper dia 7 de juliol.

El concurs anomenat ‘La meva recerca en un fil de Twitter’, va adreçat a persones que liderin projectes de recerca de la Universitat o en altres centres de recerca d’Andorra, i a doctorands i doctorandes de l’UdA o d’altres universitats d’Andorra.

Consisteix a comunicar, a través d’un fil de piulades de Twitter, la recerca que estiguin realitzant, d’una manera clara, creativa i que generi impacte, per fer-la arribar a tota mena de públics.

El fil de Twitter es pot publicar fins al primer de juny de 2023, i posteriorment, abans del 3 de juny, cal inscriure’s al concurs a través d’un formulari de la Universitat. Els requisits per a participar són que el fil no superi les quinze piulades, que mencioni alhora el compte de l’UdA a la xarxa social (@UdAndorra) i l’etiqueta #filrecerca, que estigui escrit en català o en anglès, i que s’hagi publicat des del compte de Twitter propi de la persona que es presenti el consum. Cada concursant només pot presentar al concurs un sol fil de Twitter.

La proclamació de la persona guanyadora i el lliurament del premi (uns auriculars sense fils de gamma alta) es duran a terme el 7 de juliol de 2023, durant la celebració del XV Seminari de recerca de la Universitat d’Andorra.

El jurat estarà format per dos representants de la Comissió de recerca i de doctorat de l’UdA, una persona del Servei de comunicació de l’UdA i un representant de la Junta Acadèmica. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT