Raposeiras assoleix la 14a posició a Motorland

El pilot andorrà va classificar 16è

Per Pol Forcada Quevedo

Raposeiras a Motorland, aquest cap de setmana.
Raposeiras a Motorland, aquest cap de setmana. | Jordi Raposeiras

L’andorrà Jordi Raposeiras continua la seva participació en el Campionat d’Espanya de Superbike de Velocitat SS300, que el passat cap de setmana va celebrar la segona cursa del curs, celebrada a Motorland Aragón. Tal com van informar en un comunicat, a causa del poc temps entre la carrera d’aquest diumenge amb l’anterior, a Jerez, l’equip del pilot no va poder solucionar la manca de potència del motor de la Kawasaki que porta Rapo, fet que el va perjudicar per acabar a un top10, i al qual se li va sumar les fortes ràfegues de vent, que van arribar als 80 quilòmetres per hora. Tot i això, l’andorrà va marcar la 16a posició en la classificació, dels 30 pilots totals. Després d’una bona sortida a la cursa, es va col·locar 13è, per finalment assolir la 14a plaça de la general i acabar 8è de la Copa Kawasaki.