PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

ilú, la nova marca d’articles artesanals i personalitzats

L’empresa neix d’i&i Serveis, dedicada a la inclusió sociolaboral

Per El Periòdic

Alguns dels productes de la nova marca ilú.
Alguns dels productes de la nova marca ilú. | FPNSM

Ilú és el nom de la nova marca d’articles artesanals i personalitzats d’i&i Serveis, l’empresa d’inclusió sociolaboral de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (FPNSM). Aquesta denominació fa referència a la frase ‘I love you’ i al nom d’i&i Serveis (il·lusió i inclusió).
Aquesta nova línia comercial que s’estrenarà el dia de Sant Jordi, posa en valor la «il·lusió i implicació» de les persones que treballen en aquest servei, i també la professionalització creixent d’una empresa que consolida la seva trajectòria i amplia la seva gamma de productes i serveis.

L’avançament del nou catàleg inclou roses de fusta i de pelfa, polseres i punts de llibre fets a mà, exclusius per a l’ocasió, amb els colors de la bandera andorrana. L’empresa aposta per la sostenibilitat i la cura del medi ambient, per aquest motiu, cada producte compta amb un embolcall fet de cartó o paper.

La directora de l’àrea sociolaboral de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, Dolors Martínez, va explicar que els productes generats sota la marca d’ilú, «estan adreçats a les empreses que volen crear marxandatge o regals corporatius per als seus treballadors i clients, que vulguin respondre a la responsabilitat social corporativa, sostenibilitat i a la inclusió sociolaboral».

Tots els productes artesanals d’ilú es podran adquirir a grans magatzems Pyrénées, Carrefour Andorra 2000 i al CCA, així com a la botiga d’i&i Serveis, situada a Sant Julià de Lòria, i en diferents fires i esdeveniments socials i culturals del país. El 23 d’abril també seran presents a la Fira de Sant Jordi que tindrà lloc a la parròquia laurediana. 

L’any 2019 es va crear i&i Serveis, l’empresa d’inclusió sociolaboral de l’FPNSM, centrada en la creació d’articles promocionals i de regal del negoci. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT