PUBLICITAT

Escaldes Engordany

228 alumnes participen a les Proves Oficials de Batxillerat

La segona avaluació es farà els dies 22, 23, 24, 25 i 26 de maig

Per El Periòdic

Els alumnes esperant que comencin les Proves Oficials de Batxillerat.
Els alumnes esperant que comencin les Proves Oficials de Batxillerat. | L.G

Els estudiants del sistema educatiu andorrà van iniciar ahir dilluns les Proves Oficials de Batxillerat (POB). La primera avaluació de les proves tindrà una durada de set dies, entre ahir dilluns i el pròxim 25 d’abril, amb aturada durant el cap de setmana. Durant aquests dies està previst que es facin un total de vint exàmens, amb les diverses temàtiques previstes.

A aquesta convocatòria de la POB s’hi presenten un total de 228 candidats: 199 candidats escolars i 29 candidats lliures. Tots els exàmens de la primera avaluació tenen lloc al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

Els candidats lliures no es presenten a tots els exàmens en una mateixa convocatòria, ja que tenen un termini de cinc anys per obtenir el títol de batxiller. Aquests candidats escullen el nombre i la distribució de les assignatures en les diferents convocatòries.
El dilluns 8 de maig a les 12.00 hores es comunicaran els resultats de la primera avaluació per correu electrònic i, a partir d’aquesta data, els candidats que ho desitgin es podran inscriure a la segona avaluació d’algunes competències fixades al Decret d’ordenament del nivell educatiu de batxillerat del sistema educatiu andorrà. La segona avaluació es farà els dies 22, 23, 24, 25 i 26 de maig.

El 12 de juny a partir de les 12.00 hores és quan es comunicaran als candidats els resultats definitius de la Prova oficial de batxillerat (POB). La comunicació serà per correu electrònic. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT