PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La ratxa s’allarga

L’equip del Principat encadena set partits sense conèixer la derrota, amb tres victòries i quatre empats

Per Pol Forcada Quevedo

Mármol en una disputa durant el partit de diumeng al Nacional.
Mármol en una disputa durant el partit de diumeng al Nacional. | @FCANDORRA

Content, molt content va arribar Eder Sarabia a la roda de premsa posterior al matx de diumenge que l’FC Andorra va vèncer per la mínima a l’SD Huesca. Amb aquesta victòria, la ratxa d’imbatibilitat s’allarga, i els tricolor porten set partits sense conèixer la derrota, amb tres victòries i quatre empats, tres d’ells contra rivals que lluiten per l’ascens directe. A més, els tres punts va permetre als del Principat pujar posicions a la classificació, i ara són novens amb 48 punts, a vuit de les places de play-off.

Pel que fa al duel, el tècnic basc va comentar que el seu equip no va mostrar el nivell que pot tenir acostumat a l’aficionat: «Ens vam oblidar una mica de jugar», va esmentar, i «ens vam centrar en defensar el marcador que teníem». Tot i això, «té un mèrit enorme el resultat, la línia que portem i els punts que portem», va afegir Sarabia.

El partit es va decidir amb els petits detalls, que el basc creu «que l’equip va manejant més», com són arribar a les segones jugades i els canvis en l’alineació inicial com l’entrada de Lizoain i Jandro. «Queden sis partits, més d’un mes de treball i entrenament, i necessitem continuar en aquesta línia perquè estem gaudint i podem continuar fent coses molt boniques i importants en el nostre primer any al futbol professional, cal continuar alimentant tots aquests detalls perquè puguin caure de la nostra part», va esmentar l’entrenador. «Anem madurant individualment i col·lectivament com a equip», va recordar, i va assenyalar respecte a les rotacions que tots els jugadors estan preparats per jugar: «Els que posem dissabte a Ponferrada tornaran a donar un nivell molt alt perquè això és un tema col·lectiu». Al final, però, «no regalo res a ningú» i jugar a l’onze titular «s’ho guanyen ells». 

Demanat per l’eufòria de la gent per veure entrar l’FC Andorra la zona de play-off,  Sarabia va explicar que «la il·lusió és bona, però cal saber canalitzar-la i gestionar-la. És una prova de maduresa meravellosa per continuar demostrant el que som i el que volem ser». Per aconseguir-ho, «cal anar pas a pas», recordant que encara resten sis duels per donar per finalitzada la competició. El primer d’ells arriba aquest dissabte a Ponferrada, on els del Principat s’enfrontaran a les 16.15 hores contra l’SD Ponferradina, antepenúltim classificat, «on intentarem guanyar i assolir la salvació matemàtica, que seria increïble», va finalitzar el tècnic de Bilbao.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT