PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut el conductor d’un minibus per conduir drogat

Un agent fora de servei va ser qui va donar l'avís

Per El Periòdic

Imatge d'arxiu d'un control d'alcoholèmia.
Imatge d'arxiu d'un control d'alcoholèmia. | ARXIU ANA

Un conductor professional de 32 anys va ser arrestat la nit de dissabte per conduït sota els efectes de les drogues. Un agent fora de servei va donar l’avís després d’interceptar-lo conduint a una velocitat molt elevada per la carretera de l’Obac en direcció a l’avinguda Tarragona. L’agent el va acabar controlant fins que va arriba una patrulla i li van fer les proves d’alcoholèmia i tòxics.

Durant aquest cap de setmana la policia ha detingut cinc persones més, totes residents al país, per positius d’alcohol al volant. Els arrestats tenen entre 20 i 61 anys i han donat taxes d’entre 0,82 i 2,23. Segons informa el cos, el conductor que va donar una taxa més elevada havia patit un accident amb danys materials la matinada de dissabte.

La mateixa matinada, la Policia va detenir un home no resident de 31 anys, amb 0,8 grams de cocaïna a la frontera del riu Runer.

També es va detenir un altre home, de 36 anys i no resident al país, per un pressumpte delicte contra el tràfic jurídic quan se’l va controlar amb un passaport fals. Aquesta intervenció va tenir lloc divendres a la tarda al Pas de la Casa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT