PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Speakers’Corner parlarà de ioga facial i salut

Laura Garcia és l’encarregada de fer el taller el 19 d’abrill

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu de l’especialista en ioga facial Laura Garcia
Imatge d’arxiu de l’especialista en ioga facial Laura Garcia | ANA

Speakers’Corner organitza un taller programat per al 19 d’abril sobre Ioga Facial i els seus beneficis per la Salut. Laura Garcia, especialitzada en ioga facial. Acumula certa experiència en aquest camp i ha dut a terme diverses xerrades.

En el marc del taller, Garcia proposarà una sèrie d’exercicis que qualsevol persona pot aplicar-se en la seva rutina facial, i explica que «no és necessari fer-los cada dia, tot depèn de l’estil de vida que portem i de l’estrès que podem arribar a acumular.
Garcia també posarà en relleu que «s’utilitzen les nostres pròpies mans, però sempre amb un oli, un sèrum o una crema hidratant, ja que no volem que el massatge sigui contraproduent, tot i que podem fer servir com a complement un rodet de massatge Jade o una pedra Gua-Sha».

L’especialista a més, posa en relleu la relació entre la cara i la salut mental, concretament l’ansietat i l’estrès, que poden causar bruxismesi no es tracten de la manera correcta. Explica, doncs, que tota la zona de la cara, del coll i de les espatlles va acumulant certa tensió al llarg del dia, i pot acabar manifestant en bruxisme. La gent pensa que no és així, però existeixen diversos estudis que demostren que, en un grau o altre, tots patim bruxisme», i informa que el ioga facial és una forma d'autogestionar l’estrès.

Per altra banda, Garcia lamenta que en l’àmbit comercial encara es relacioni el ioga facial amb una pràctica per aconseguir resultats d’efecte lífting i posa èmfasi en el fet que «he asessorat des de mares que estan preocupades pels seus fills, fins a persones que porten la fèrula del dentista. El ventall és molt ampli». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT