Rodríguez, Torres, Pou i Comellas guanyen l’eslàlom

Ordino Arcalís acull la cita, organitzada per l’ECOA i l’ECAP, en categories U14 i U16 i corresponent a la Copa Popeyes

Podi femení scratx.
Podi femení scratx. | FAE

Ahir es va disputar a Ordino Arcalís l’eslàlom dels Campionats Nacionals d’Andorra U14 i U16, organitzats per l’ECOA i l’ECAP i corresponent a la Copa Popeyes. En homes es van imposar Àlex Comellas en U14 i Jan Torres en U16, mentre que en dones, Etna Pou va guanyar en U14 i Júlia Rodríguez en U16.

En la prova femenina, en l’scratx la victòria va ser per Rodríguez amb 1.18.19, amb Isabella Pérez segona (+2.21) i Candela Mortés tercera (+3.23). Per categories, en U14 Pou va vèncer amb 1.22.77, per davant de Xènia Cerro (+1.62) i Marta Torres (+2.45). En U16, la classificació va ser la de l’scratx, amb Rodríguez primera, Pérez segona i Mortés tercera.

En la prova masculina, en l’scratx es va imposat Torres, amb 1.16.73, per davant de Jan Visa (+1.59) i Hans Breitfuss (+2.46). Per categories, en U14 Comellas va guanyar amb 1.22.81, per davant de Llorenç Balbi (+0.64) i Arnau Escabrós (+0.99). En la categoria U16, la victòria va ser, doncs, per Torres, amb Visa segon i Breitfuss tercer.