PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Els tricolor lluiten per allargar el bon moment

Per El Periòdic

| FC Andorra

Moment dolç el que viu el conjunt d'Eder Sarabia, que suma sis jornades sense perdre i tres partits consecutius amb la porteria a zero. La bona dinàmica ha ajudat l'equip a recuperar la confiança i a encarar el tram final de la temporada mirant més cap amunt que cap avall. L'Andorra encara ha de tancar la permanència, però els tricolors transmeten molt bones sensacions des de la victòria a casa contra l'Sporting fa ara un parell de mesos.

Demà diumenge l'Andorra es trobarà un equip que, a domicili, no guanya des del mes d'octubre però tampoc perd des de finals de gener.  El guió del partit sembla clar, amb un Huesca que es troba còmode replegat enrere així que l'Andorra haurà de tenir paciència davant un plantejament amb el qual ja s'ha trobat un munt d'ocasions en el Nacional.

El mister Eder Sarabia explica que "El Huesca és un equip que és una mica més agressiu a casa que fora. Estem preparats per a qualsevol cosa: per a un partit de major replegament per part seva. [...] Estem preparats per a això, per al que pugui passar després de les pèrdues, detalls puntuals... perquè també siguin un equip agressiu en moments puntuals com el van fer en l'anada".

També afirmava que l'equip ho estava fent molt bé i que se senten molt forts. "Tant en atac com en defensa hem de basar-ho en la valentia. I en l'apartat defensiu és molt important com pressionen els davanters, com els orientem, portar-los on ens interessa, controlar quan intenten combinar i quan juguen directe, guanyar les segones jugades, defensar bé l'àrea tan bé com ho estem els últims dos o tres mesos..." explicava Sarabia.

La gran notícia de la jornada és el retorn de Dani Morer després de dos mesos de lesió. Almpanis, que no va viatjar a Vitòria per unes molèsties, també entra en la convocatòria, mentre que les úniques baixes continuen sent les habituals de Petxa i Martí Vilà.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT