PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

La Festa de la primavera d'Andorra la Vella tindrà lloc del 12 al 14 de maig

El comú tornarà a engalanar el carrer Callaueta i l'avinguda Meritxell amb un sostre floral

Per El Periòdic

Una imatge d'una edició anterior de la Festa de la primavera al carrer Callaueta.
Una imatge d'una edició anterior de la Festa de la primavera al carrer Callaueta. | Comú d\'Andorra la Vella

El comú d'Andorra la Vella treballa per celebrar del 12 al 14 de maig una nova edició de la Festa de la primavera. Per això ha adjudicat, mitjançant adjudicació directa, la realització d'aquesta celebració a l'empresa Event 3.0 S.L. per un import de 47.940 euros. Els diners que es destinen a aquesta festa, són similars a l'any passat, quan va ser de 43.000 euros, i aquest lleuger increment és a causa de"les actualitzacions dels preus dels proveïdors", subratllen.

D'altra banda, el comú tornarà a engalanar el carrer Callaueta i l'avinguda Meritxell amb un sostre floral com ho va fer l'any anterior. Els treballs han estat adjudicats aquesta setmana, a Impact.Plan Art Productions per 49.896 euros.

La primera Festa de la primavera va ser l'any 2019, amb un cap de setmana d'activitats al parc Central al voltant de la floració i relacionades amb el Japó. Posteriorment, la celebració s'ha traslladat al barri de Riberaygua i Travesseres, concretament al carrer Callaueta, que durant un cap de setmana acull diverses activitats musicals, tallers infantils i altres propostes lúdiques que giren al voltant de la temàtica de la primavera. Entre els objectius d'aquesta acció hi ha dinamitzat el barri de Riberaygua i Travesseres, generant una activitat que atreu visitants a la zona, i enfortir també la "cohesió social".

Aquesta és una de les cites que el comú té previst per a aquesta primavera, una temporada que es presenta amb diverses propostes a l'agenda. A partir del 6 de maig tor els mercats de la Vall al centre històric, un esdeveniment que té lloc el primer dissabte de cada mes durant la primavera i l'estiu. Entre el 15 i el 20 de maig, també se celebrarà la setmana de la diversitat cultural, 'l'Andorra la Vella en flor', que serà del 2 al 13 de juny o el Jambo Street Music, entre el 16 i el 17 de juny.

PUBLICITAT
PUBLICITAT