PUBLICITAT

Escaldes Engordany

MasterChef arriba a GrandValira en la seva onzena edició

Els concursants hauran de preparar un menú d’alta muntanya

Per El Periòdic

L’estació de GrandValira ha sigut l’escenari que s’ha escollit per la gravació d’un dels capítols de Masterchef, el concurs culinari d’èxit que es retransmet a Radio Televisió Espanyola. Així doncs, el programa portarà la prova d’exteriors al sector de Grau Roig de GrandValira en l’emissió del pròxim programa el dimarts 18 d’abril a les 22.05 hores a La 1.

Els concursants hauran de preparar un menú d’alta muntanya elaborat pel xef Francis Paniego, que compta amb dues Estrelles Michelin, que des del 2018 assessora l’Sport Hotel Hermitatge & Spa ubicat a peu de pistes a Soldeu.

El programa disposarà de convidats de luxe de diferents àmbits. Primerament, dos esportistes d’alt rendiment andorrans com són l’esquiador olímpic Joan Verdú i el pilot del Dakar Albert LLovera. A més, també disposarà de dos pilots de Moto GP i residents al país, Aleix i Pol Espargaró, i també el youtuber Guillermo Díaz, conegut a les xarxes socials com a Willyrex.

Per una altra banda, també han sigut convidats alguns xefs que treballen al país, com Josep Maria Kao, que és el propietari de Kao Soldeu i José Antonio Guillermo Velaz, del restaurant Odetti Bistro.

Cal destacar que no és el primer cop que el programa ve al Principat a fer una de les seves proves d’exteriors. L’any 2015 ja va venir, i va fer l’episodi a l’Hostel Hermitage de Soldeu per gravar una de les proves exteriors. 

Cuina Andorrana/ Aquesta és una oportunitat doncs, per a visibilitzar la proposta culinària del Principat. La gastronomia d’Andorra es caracteritza pels sabors d’alta muntanya, marcats per la diferència de sabors en diferents temporades de l’any, a més dels productes propis de la zona, a més de les influències veïnes, de França i Espanya. 
Un exemple de la voluntat de donar a conèixer fora de les fronteres les l’Andorra Taste, una trobada anual internacional de gastronomia d’alta muntanya que reuneix ponències de cuiners del país i d’arreu del món, i que compta fins i tot amb degustacions i showcookings al carrer. Cal destacar que l’estació de GrandValira compta amb 60 establiments de restauració en el qual hi ha propostes d’alt nivell i són icones de l’estació. 

Masterchef/ És un dels programes estrella de la televisió pública d’Espanya, que està produït en col·laboració amb la productora amb Shine Iberia. En aquesta edició, s’ha estrenat un nou format amb el doble de concursants.

PUBLICITAT
PUBLICITAT