PUBLICITAT

Tribut a Amy Winehouse amb el seu guitarrista

Robin Banerjee va aterrar ahir a UNNIC amb la cantant Sandra Cooper

Robin Banerjee i Sandra Cooper, en un dels tributs a Amy Winehouse.
Robin Banerjee i Sandra Cooper, en un dels tributs a Amy Winehouse. | ANA

Amy Winehouse va ser una de les artistes que, malgrat la seva prematura defunció, ha deixat una forta empremta en el soul modern, guanyant el Grammy a la millor artista el 2008 i publicant un dels treballs més venuts del segle XXI, «Black to Black». Una carrera musical que no s’entén sense la figura de Robin Banerjee, el seu guitarrista oficial i qui va aterrar ahir a la nit al Red Bar d’UNNIC, en una actuació que es va estendre de les 21 a les 22:30 de la nit.

Banerjee, juntament amb la cantant Sandra Cooper, van oferir un tribut a l’artista on van repassar les seves cançons més mítiques. Des dels seus inicis, a Sandra Cooper sempre l’han assimilat a Winehouse, tant físicament com per la seva veu profunda, versàtil i personal. Actualment, tots dos músics estan creant el seu propi àlbum i ja tenen diversos temes conjunts, entre els quals destaquen «Costa Brava Soul», «Reina de la pista» o «Give me love».

Paral·lelament, el Red Bar també ha ofert tot un seguit d’actuacions des de dijous i que s’allargaran fins demà. Així doncs, l’espai ha sigut escenari de la música del guitarrista de flamenc Manuel Alonso, director del Festival Internacional de Guitarra, dels ritmes flamencs i de la veu de l’artista d’Albert Cases i, durant la nit de demà, de la combinació del chello i la veu de la Laura i el Marçal, membres del grup «XY».

PUBLICITAT
PUBLICITAT