PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

A la venda les entrades del primer Festival ClàssicAnd

Preus entre 30 i 80 euros per espectacle i actuacions gratuïtes

Per El Periòdic

Un moment de la presentació de la primera edició del Festival ClàssicAnd.
Un moment de la presentació de la primera edició del Festival ClàssicAnd. | Andorra Turisme

Les entrades per a la primera edició del Festival ClàssicAnd es troben a venda des d’ahir al mati.  Aquest esdeveniment que neix amb la voluntat de posicionar Andorra com a referent cultural internacional i que portarà al país artistes de renom mundial en l’àmbit de la música clàssica, la dansa moderna i les arts escèniques. 

El festival tindrà lloc la primera quinzena de juny –del 2 a l’11– de manera que serà el primer festival clàssic del calendari internacional d’estiu. El preu de les entrades ronda entre els 30 i els 80 euros en funció de cada espectacle. També hi haurà actuacions obertes al públic amb entrada gratuïta. 

Per la seva banda, el sector turístic gaudirà de preus preferents per poder oferir paquets d’allotjament i actuació als seus clients. Els tiquets es poden adquirir a la pàgina web del festival, que recull tota la informació pràctica relativa al festival com ara els preus, dies, propostes i ubicació de totes les actuacions.

El director artístic del festival  Joan Anton Rechi va presentar el programa per aquesta primera edició amb un cartell multidisciplinari. ClàssicAnd s’inicia el divendres 2 de juny amb l’Stabat Mater de Pergolesi, interpretat en aquesta ocasió per l’Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra. La següent proposta serà el seguent dia 3 de juny, amb un concert i representació de Viure/Morir, amb l’actriu Rossy de Palma com a protagonista. 

El 4 de juny serà el torn de la projecció de la pel·lícula Jurassic Park amb orquestra simfònica.
Pel que fa als concerts de la segona setmana, el programa s’iniciarà amb un recital del tenor Valentin Dityuk el 8 de juny. L’endemà li agafarà el relleu la reconeguda mezzosoprano Anita Rachvelishvili. 

El dissabte 10 hi haurà dues propostes: d’una banda, l’espectacle de dansa de la Yoann Bourgeois Art Company a la cruïlla de l’Avinguda Meritxell i l’Avinguda Riberaygua que es repetirà durant el dia, d’altra banda, la Vertigo Dance Company interpretarà l’obra Makom. La darrera cita serà diumenge 11 de juny: concert de Benny Benack III i Ulisses Quartet centrat en l’obra The Juliet Letters d’Elvis Costello.

Una de les característiques del ClàssicAnd és que part de les actuacions es faran a l’aire lliure, per així donar visibilitat a espais exteriors emblemàtics del país com, per exemple, els jardins de Ràdio Andorra o la plaça del Consell General, per aportar valor afegit a l’espectacle.  Crèdit Andorrà i MoraBanc en són els patrocinadors oficials d’aquest nou festival. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT