PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Dissabte juga l’equip de capacitats especials del BCA

El Principat acollirà per primer cop una jornada d’aquesta competició

Per El Periòdic

Joaquim Pujol, Jennifer Vilches, Josep Batalla i Groka Aixàs abans de començar la roda de premsa, ahir.
Joaquim Pujol, Jennifer Vilches, Josep Batalla i Groka Aixàs abans de començar la roda de premsa, ahir. | ANA / E.P.

L’equip de capacitats especials del Bàsquet Club Andorra, que té el patrocini i la col·laboració del comú d’Escaldes-Engordany, jugarà dissabte al Pavelló del Prat Gran de la parròquia escaldenca. La matinal de bàsquet correspon a una jornada de la Lliga FEDIC, la competició que juga aquest equip de l’estructura del MoraBanc Andorra. Ahir es va fer la roda de premsa de presentació de l’esdeveniment de basquetbol que va comptar amb la participació del conseller d’esports, Josep Batalla, el president del Bàsquet Club Andorra, Gorka Aixàs, l’entrenador de l’equip, Joaquim Pujol, i la jugadora Jennifer Vilches.

«D’ençà que ens van plantejar formar part d’aquest equip, no ho vam dubtar ni un moment», va expressar Batalla, que va posar en relleu que «la pandèmia ens ha impedit poder gaudir de més partits d’aquest grup; però després de veure els anteriors que han jugat, només puc fer que animar a tothom que dissabte vingui al Prat Gran per veure’ls jugar perquè és una experiència única». Per la seva part, Aixàs va reivindicar que «nosaltres ho hem dit sempre, volem transcendir i anar més enllà del que és el bàsquet d’elit. Volem treballar la base, tenir equips de joves i per al club, l’equip de capacitats especials és la nineta dels nostres ulls. És un dels projectes que a mi, particularment, em fa més il·lusió i és del que et dona més alegries estan al capdavant del club».

Quant a la part més esportiva, Joaquim Pujol, va apuntar que «estem molt contents i amb moltes ganes de poder jugar i fer gaudir a la gent». El tècnic va recordar que «no és la primera vegada que juguem», però va remarcar que «sí que és el primer cop que tenim l’oportunitat de tenir una jornada de lliga a casa nostra». En aquest sentit, cal tenir en compte que la matinal de bàsquet començarà a les 10.00 hores i tindrà diversos partits que es jugaran de manera simultània entre els diferents equips participants i tindran una durada de 10 minuts. A les 12.00 hores, es jugarà un partit d’exhibició que enfrontarà el Bàsquet Club Andorra contra el Sedis. Pujol va afegir que «el resultat, per nosaltres no és el més important. El que volem és treballar la inclusió, crear un espai perquè els nois i noies se sentin a gust i treballar hàbits de vida saludable i al final, poder competir».

Finalment, la jugadora Jennifer Vilches, va deixar clar que «ens sentim molt rellevants quan ens posem aquesta samarreta. Que ens representa a tots nosaltres i també al Brut». Per a la basquetbolista «ens veiem representats en tots els equips, des dels grans als més petits». Sobre com plantegen la jornada, Jenny ha explicat que «estem orgullosos de poder jugar i defensar la samarreta i pista i tenir una competició de bàsquet a Andorra. Defensarem fins al final!», informa l’ANA. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT