PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Govern presenta el nou disseny nacional per a la roba esportiva

Aquesta la lluiran les federacions i el COA quan participin en competicions representant el país

Per El Periòdic

Un instant de la presentació, amb la nova roba.
Un instant de la presentació, amb la nova roba. | SFGA/JAViladot

La ministra de Cultura i Esports en funcions, Sílvia Riva, juntament amb el secretari d’Estat d’Esports en funcions, Justo Ruiz, va presentar ahir a la tarda el nou disseny unificat i nacional per a la roba esportiva de carrer que portaran les federacions i el Comitè Olímpic Andorrà (COA) quan participin en competicions representant a Andorra.

Riva va apuntar que la voluntat de la iniciativa és crear una marca unificada que «representi l’esport del país en el seu conjunt» en les competicions internacionals i facilitar el reconeixement del Principat a través de la roba esportiva.

L’elaboració del nou disseny s’ha treballat de forma conjunta amb el COA i s’ha obert un procés participatiu a totes les federacions del país. De fet, i tal com va destacar la ministra, han estat les mateixes federacions les encarregades d’escollir la proposta de disseny final que ha estat elaborada per l’empresa MS Sport, guanyadora del concurs públic. La imatge seleccionada, tal com van detallar els dissenyadors, desconstrueix la bandera d’Andorra i el logotip del COA per a generar una nova imatge minimalista, que mantingui el moviment de la bandera i també evoqui les flames olímpiques.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT