PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra s’il·lusiona amb la part alta de la taula

Els tricolor, onzens, reben el novè classificat, l’SD Huesca, amb l’objectiu de sumar els tres punts i superar-los

Per Pol Forcada Quevedo

Pampín al darrer duel lliguer contra l’Alavés.
Pampín al darrer duel lliguer contra l’Alavés. | @FCANDORRA

Onzens classificats amb 45 punts, a vuit de la zona de play-off i 10 per sobre del descens. Aquesta és la situació de l’FC Andorra, que encara la recta final de la temporada amb un peu i mig d’assolir la permanència a la Lliga Smartbank. «Estem contents perquè ja hem deixat de perdre els partits que ens costaven una mica pel que fa a gols», va esmentar ahir el lateral Diego Pampín, fet que permet als tricolor respirar una mica més tranquils i il·lusionar-se amb la part alta de la classificació. «L’equip ha après de partits anteriors», va explicar el jugador, «i ja comencem a deixar de mirar les posicions de baix per fer-ho cap a dalt». És per això que a aquestes altures de la temporada i amb tot l’aconseguit, a la plantilla andorrana «tornem a tenir la il·lusió» per centrar-se en les posicions més altes i, per què no, arribar a disputar el play-off d’ascens.

Demanat pel calendari que resta als de Sarabia, on només dos dels set duels seran contra equips millor classificats (el primer el d’aquest diumenge), Pampín va comentar que «els conjunts que més ens costen són els de baix», però va afegir que «ja no entrem en les quinieles dels equips que patiran més».

En l’àmbit personal, el tricolor es va mostrar molt feliç d’aquest primer any al Principat, ja que ha jugat com a titular gairebé tots els partits. Això sí, va lamentar que s’hagi donat aquesta situació a causa de la lesió de Martí Vilà, però «crec que estava preparat i que estic ajudant molt a l’equip, i amb molta il·lusió de continuar aportant».

Amb tot, el proper duel de l’FC Andorra és aquest diumenge a les 14.00 hores al Nacional contra l’SD Huesca, novè classificat amb un punt més que els de Sarabia. Cal recordar que al partit d’anada els andorrans van perdre per 1-0 amb el VAR com a protagonista, i el conjunt espera ara guanyar a casa i avançar-los. «Crec que ells ens esperaran darrere i que haurem de madurar molt les jugades, però sobretot cal tornar a estar encertats a dalt», va finalitzar el lateral.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT