PUBLICITAT

Tom Sawyer arriba a Escaldes-Engordany

Estrena del musical de les aventures del personatge de Mark Twain

Per El Periòdic

Cartell del musical.
Cartell del musical. | Comú d\'Escaldes-Engordany

L’ Ambaixada de França al Principat d’Andorra i el Comú d’Escaldes-Engordany, conjuntament amb la Representació del Copríncep francès, estrenen el musical de «Les aventures de Tom Sawyer» el pròxim dissabte 6 de maig a les 19:00 hores a la Sala Prat del Roure. L’obra està adreçada al públic familiar, que podrà gaudir de les increïbles i esbojarrades històries del jove adolescent despreocupat que somia amb la llibertat i l’aventura. Un jove orfe de pares que als ulls dels altres és vist com una mala influència per als joves de la seva edat. Tot i els esforços de la tieta de Tom Sawyer per donar-li una bona educació i per criar-lo de la millor manera possible, l’etiqueta que li pengen els veïns del poble on viu pesa més que una altra cosa.


La història de l’obra s’emmarca en la decisió de Tom Sawyer d’abandonar la casa de la seva tieta i el moment en el qual coneix a Hucklebery Finn, un jove marginal que navega pel Mississipi a bord de la seva barca. Una nit, mentre Tom i Huckleberry són en un cementiri, presencien un assassinat i partir d’aquí entren en un entramat complicat que farà que el públic present, de manera inconscient, reflexioni i es posi a la pell del protagonista. El musical neix de l’obra del famós escriptor americà, Mark Twain, autor d’altres obres com «El Príncep i el Pobre» o «Un ianqui a la cort del Rei Artús».


Les entrades per poder acudir i gaudir del musical ja estan a la venda i es poden comprar a través de https://www.4tickets.es/e-e/public/janto/main.php. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT