PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tot a punt per a la Diada Esportiva de la Gent Gran

Les inscripcions s’obren el pròxim dilluns 24 i es tanquen el divendres següent

Per El Periòdic

Imatge de la diada que es va celebrar a Ordino l’any 2017.
Imatge de la diada que es va celebrar a Ordino l’any 2017. | Arxiu ANA

El dilluns 8 de maig se celebrarà la Diada Esportiva de la Gent Gran la Seu d’Urgell i Andorra 2023, que enguany tindrà lloc al Palau d’Esports de la capital alturgellenca. Les inscripcions per poder participar-hi s’hauran de fer del 24 al 28 d’abril al Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell, situat a la 1a planta de l’edifici del centre cívic el Passeig de la Seu. Entrant al detall, la diada s’iniciarà a les 10.30 hores amb un acte de benvinguda per part d’alumnes de l’Escola Pau Claris.

La jornada seguirà a les 10.45 hores amb una coreografia grupal per part de membres de L’Esplai de la Gent Gran, conduït per Ina Bailón. Seguirà una altra coreografia per part del grup La Seu, conduïda per Raquel Iscla i tancarà aquest primer bloc d’activitats esportives una Master Class de gimnàstica per a totes les persones participants a càrrec també d’Iscla.

El segon bloc, que s’iniciarà a les 11.00 hores, constarà d’un taller de moviments de gimnàstica a càrrec d’Iscla, una sessió de ioga a càrrec de l’Escola Esportiva Municipal de Ioga i una sortida de marxa nòrdica a càrrec de l’AEM Nòrdic Walking-Nòrdic Esport. A les 11.45 hores tindrà lloc el tercer i darrer bloc de la diada amb les mateixes activitats esportives que el segon.

Segons va informar ahir l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, aquelles persones que hi vulguin participar es podran apuntar al bloc u de la Master Class conjunta. I si així ho desitgen, a una de les activitats esportives del bloc dos i a una de les activitats del tercer. En aquest sentit, en funció de les inscripcions i de les places disponibles, l’organització repartirà els participants per tal que els grups estiguin equilibrats.

Com és costum en cada diada, se celebrarà un dinar de germanor a les 13.00 hores a la pista polivalent de la zona esportiva municipal de la Seu d’Urgell. Així, les persones que hi vulguin assistir caldrà que facin la seva inscripció i el pagament de 18 euros en el moment de formalitzar la seva inscripció. Amb tot, la celebració es clourà a les 16.00 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT