PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Demanda per a impugnar els resultats de les eleccions

L’advocat Emili Campos afirma que hi va haver irregularitats al vot judicial

Per El Periòdic

L’advocat Emili Campos entrant a la Seu de la Justícia.
L’advocat Emili Campos entrant a la Seu de la Justícia. | L. G.

L’advocat Emili Campos va presentar ahir dimecres una demanda a la Seu de Justícia per impugnar i anul·lar els resultats de les eleccions generals del passat 2 d’abril perquè considera que «molt probablement» hi va haver un trencament de cadena de custòdia del vot judicial. Campos va manifestar que té «dubtes raonables» sobre la inviolabilitat de l’escrutini i exposa que tenint en compte que «no hi ha les garanties necessàries», el resultat electoral s’hauria d’anul·lar i els 9.010 electors que van utilitzar la via del vot judicial haurien de tornar a exercir el seu dret a sufragi.

«Si els que vam dipositar el vot judicial tornem a votar, els resultats han de sortir idèntics, però si hi ha hagut alguna cosa estranya els resultats varien, a qui li toqui haurà de depurar responsabilitats» explicava l’advocat.
Campos anima a tots els ciutadans que també tinguin dubtes sobre el vot judicial a què interposin una demanda a la Batllia i es va oferir a signar-les cobrant un import «molt reduït» de 30 euros. L’advocat va explicar que «la demanda és un acte de dignitat democràtica perquè la ciutadania reaccioni, actiu i prengui el destí del país», va indicar, tot afegint que la ciutadania ha d’entendre que la democràcia «no s’acaba el dia que votem, sinó que tots som responsables del destí del nostre país».

Campos va remarcar que la demanda no és ni una crítica ni un atac sinó «una qüestió de saber si s’han respectat els protocols de guàrdia i custòdia del vot». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT