PUBLICITAT

Encamp contractarà 73 joves aquest estiu

Per El Periòdic

Monitor a una de les activitats per a joves del passat estiu.
Monitor a una de les activitats per a joves del passat estiu. | Comú d\'Encamp

El comú encampadà tancarà la convocatòria de contractació de 73 joves per la temporada d’estiu. Aquest reclutament s’encaixa amb el programa d’ocupació juvenil per a la temporada estival, destinat a ocupar llocs de treball públics interins en els mesos de juliol i agost. Un total de 73 places són les ofertes pel Comú d’Encamp, de les quals, 39 són de caràcter general per atorgar suport a diferents departaments del Comú. Cultura, Medi Ambient, Turisme, Esports, Finances o Manteniment seran algunes de les àrees que la institució vol reforçar amb aquestes incorporacions juvenils. A més, 34 de les places també seran de monitors de lleure i ajudants de monitor per les colònies de l’alberg de la Baronia i activitats infantils i juvenils d’aquest pròxim estiu.


Les places de caràcter general estaran enfocades a posicions com la de guia de museu i monuments, reforç dels serveis a les instal•lacions esportives, com la piscina, auxiliars administratius, places d’informadors a les oficines i espais d’interès turístic o de personal de suport al departament de Manteniment i Infraestructures, d’Higiene, Medi Ambient i Agricultura o Finances, entre altres llocs de treball que es poden consultar a la pàgina web del Comú d’Encamp. Així també, les places de monitors i auxiliars d’aquests per a les colònies de la Baronia i les activitats 4x15 poden ser consultades a la pàgina web.


La data límit per a presentar candidatures finalitza demà divendres 14 d’abril a les 14.30 hores, de forma presencial al Comú d’Encamp, i a les 23.59 hores, de forma telemàtica. Els detalls de la convocatòria van ser publicats al BOPA del 29 de març. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT